Conversion Jam är tillbaka

John Ekman

I år kommer julen tidigt! Varför? För att Conversion Jam är tillbaka! Och inte bara tillbaka, utan tillbaka som i ”inga bromsar, full fart framåt, plattan i mattan”, typ av tillbaka. Det kommer vara som tre års missade Jams packade i en. Så spänn fast säkerhetsbältena och gör er redo för en vild åktur!

Ställ dig först i kön – Köp biljetter här

(English version of this blog post)

Conversion Jam – så började det

För 13 år sedan startade vi Conversion Jam som en mötesplats för CRO & Growth-branschen. Alltså, förut var det ganska ensamt att vara CRO- eller growthspecialist. Vi jobbade alla hårt för att optimera konverteringar och driva våra företag framåt. Många av oss saknade ett naturligt forum, plattform eller gemenskap – så vi tänkte,

”Varför inte skapa en mötesplats där alla människor i vår bransch kan samlas, dela sina insikter och träffa nya, likasinnade vänner?”

Vi tog kontakt med några talare vi kände och frågade om de ville komma till Stockholm för en liten ”CRO-get together”? Vi hade vi fem veckor på oss att organisera hela grejen, och fem veckor senare samlades 250 personer i Stockholm för en allra första Conversion Jam.

Vi ville skapa känslan av en stor och högljudd familjåterförening för alla CRO- och growthnördar.

Så föddes Conversion Jam. En plats där människor kunde koppla av, lära av varandra och ha det gott tillsammans. Vi ville skapa känslan av en stor och högljudd familjåterförening för alla CRO- och growthnördar.

CJAMs nära-döden-upplevelse

Nu, snabbspola fram ett antal år, och BAM! Pandemin träffade oss som ett godståg. Allt vändes upp och ner, och vi var tvungna att ställa in och om. Inga meet ups öga mot öga, inga fler high-fives och fist bumps, och definitivt inga episka efterfester.

Men människorna i vår gemenskap satt inte med armarna i kors. Ni började bombardera oss med meddelanden, e-post, brevduvor, you name it. Ni bad oss, nästan på knäna, att återuppliva CJAM. Och vet ni vad? Vi hörde er.

CJAMs återfödelse

Så här är vi nu, kära vänner, och äntligen har vi fått tummen ur och är redo för ännu ett CJAM. Gissa om det pirrar i magen?! Vi har jobbat dygnet runt, handplockat de bästa talarna där ute, klurat på alla små detaljer och sett till att det kommer att bli en riktig fest.

Och ni kommer att få precis det ni alltid har bett om:

  • Dagens bästa talare inom growth & optimering, som delar med sig av sina senaste trollkonster.
  • Mötesplatsen = träffa dina CRO- och growthpolare och ta en titt på deras senaste grejer.
  • Massor av skratt och kramar och bara njuta av den där härliga stämningen.

Och dagen efter CJAM kommer det vara typ:

– ”Mannen, jag är överpeppad. Sprängfull med fantastiska nya idéer och redo att ge mina utmaningar en datakraftad käftsmäll – Whoaa!”

Men vet ni vad? Vi tar inte bara vid där vi slutade. Nej, vi tar det ett steg längre. I höst handlar om:

Reconnect – Rethink – Relaunch

Som gamla vänner som inte har setts på evigheter ska vi reconnecta. Vi kommer att dela historier och erfarenheter från vardagen i CRO-världen och bara njuta av att vara en del av denna fantastiska gemenskap.

Men vi stannar inte där. Vi ska återbesöka våra strategier, för låt oss vara ärliga, världen har förändrats sedan sist vi jammade tillsammans. Vi har AI, maskininlärning, automation och alla möjliga galna grejer att greppa. Så vi tar en dag för att pausa, reflektera och fundera över hur vi kan ligga i framkant.

Och när vi är klara med allt det där tänkandet ska vi gå till handling. Vi kommer utrusta er med nya playbooks, idéer och best practices – alla redo att sättas i verket på ert företag. Vi kommer alla att lämna CJAM som träffade av blixten fyllda med energi att skapa seriös impact.

The Comeback Kid

Och som en del av temat (tänker reconnect) har vi bett en handfull av våra högst rankade talare genom tiderna att komma tillbaka. Men hallå, vi kan inte ha alla sex på scenen! Då skulle vi inte ha något utrymme kvar för alla spännande nykomlingar?! Så vi bad dem att tävla om en enda talartid, och ni, dvs publiken, kommer att bestämma vem som kniper platsen genom att rösta fram er favorit, årets Comeback Kid.

Så, mina vänner, markera era kalendrar, för Conversion Jam är tillbaka. Gör er redo för en vild åktur fylld av kunskapsbomber, episka samtal och massor av skoj. Vi ses där, redo att rocka CRO- och growthvärlden som den nyfikna, nördiga och vänliga gemenskap vi är.

Let’s do this!

Ställ dig först i kön – Köp biljetter här

Läs även

Conversionista is open for business in The Netherlands.
Conversionista is open for business in The Netherlands. Read more.