"We have come to save humans from digital experiences that suck"

Om Conversionista

Vi är Sveriges största konverteringsteam, som hjälper våra kunder att använda sig av faktiska data istället för gissningar. Utrustade med vetenskapliga metoder synliggör vi våra kunders tillväxtpotential och hjälper dem att nå sina mål.

Vi har sedan starten ökat konvertering i över 1000 projekt och det tänker vi fortsätta med. Förutom att vi har Sveriges främsta CRO-experter har vi även startat Sveriges första CRO utbildning Conversion Manager samt Nordens största conversion & growth konferens Conversion Jam.

Idag är vi över 60 konverteringshjältar på tre kontor i Stockholm, Göteborg och Oslo.

Conversionista har tillsammans med Curamando, Kurppa Hosk, Animal, Cupole, Nameless.today, Ariel, Above och Umain bildat företagsgruppen ARC.  Tillsammans transformerar vi företag och brands för att driva digital tillväxt.

Kontakta en expert

Du vill jobba på Conversionista!

Blir du förbannad på dålig webb?

Yes! Då borde du jobba med oss.

Om du vill jobba på ett av Skandinaviens mest uppmärksammade bolag inom konverteringsoptimering, då har du kommit rätt.

Bli en del av teamet

Vi är certifierade och partners med

Utsedd till DI Gasell 2017 och 2018

Certifierad partner till VWO, Optimizely, Sentient, Google, Sitecore m.fl

Medgrundare av GO Group

2011 var Conversionista med och grundade the Global Optimisation Group – En grupp som består av världens främsta CRO-bolag. Bland annat världens största konverteringsbyrå, Englands ledande optimerare, kanadensiska Wider Funnel m.fl.

Med närmare 200 konverteringsexperter jobbar vi internationellt för att alltid leverera de bästa metoderna, verktygen och kompetenserna – direkt till våra globala kunder: Renault, Microsoft, The North Face, VANS, Booking.com, Accessorize m.fl. – Conversionista är enda representant från Skandinavien.

Conversionista is open for business in The Netherlands.
Conversionista is open for business in The Netherlands. Read more.