Conversionistas

 • Adam Andersson

  Conversion Specialist Adam är analytikern som älskar all form av optimering. Helst i digitala projekt, men även till vardags. Hans bakgrund består av digital strategi och kommunikation. När han inte slåss för bättre webb hos oss lär han ut Google Analytics på Berghs School of Communication – snacka om konverteringshjälte!

  [email protected]

 • Andreas Berglund

  VD Att arbeta med människor och ledarskap ger Andreas energi och arbetsglädje. Han har arbetat med digitala strategier och onlinemarknadsföring i över 10 år och är medgrundare till Curamando. I augusti 2017 tillträdde Andreas som VD för Conversionista! – nr 1 på konvertering i Sverige.


  [email protected]

 • Andreas Almqvist Gref

  Conversion Specialist Andreas är prajmad till att alltid optimera. Han har akademisk bakgrund inom Medieteknik med ett stort intresse för interaktionsdesign och okonventionella gränssnitt. Fråga honom gärna om A/B-testning, det gillar han!

  +46 70 562 77 74


  [email protected]

 • Carl Muszynski

  Conversion Specialist Carl kommer från en akademisk bakgrund inom Digital Media & Grafisk Design. Någonstans på vägen blev han förtrollad av beteendepsykologins magi och är nu strikt inriktad på optimering. Han utvärderar och designar gärna om frustrerande dålig webb.

  +46 70 256 37 40
  [email protected]

 • Damien Vignol

  Conversion Specialist Damien är Conversionistas alldeles egna fransos. Med erfarenhet inom bl.a. psykologi och digital datastrategi i bagaget, är han nu supervass på konvertering. En sann hjälte i vår revolution mot dålig webb – Vive la France!

  [email protected]

 • Elin Linde

  Conversion Specialist Elin började sin bana inom Medie- och kommunikationsvetenskap, men insåg att analys är grunden till bra webb och vidareutbildade sig till webbanalytiker. När hon dessutom fick upp ögonen för konverteringsoptimering var hon fast!

  +46 73 610 93 20
  [email protected]

 • Elin Ledenvik

  Conversion Specialist Elin har akademisk bakgrund inom Medieteknik med fokus på bland annat användbarhet och interaktionsdesign. Hon kom in i konverterings-svängen som utvecklare inom A/B-testning och insåg snabbt att CRO är grejen.


  [email protected]

 • Erik Öhlén

  Conversion Analyst Erik har Analyserat och Optimerat åt +150 företag sedan sin examen inom Digital Media. Metodiskt och analytiskt optimerar han vägen mot ökad konvertering. Föreläser om Google Analytics gör han också. Och A/B-testar. GA-frågor? Han svarar.

  +46 73 839 82 00
  [email protected]

 • Fredrik Degerman

  Conversion Specialist Fredrik har en bakgrund inom digitala strategier och arbetade senast med verksamhetsutveckling på olika säljavdelnigar. Med försäljning som ugångspunkt har konverteringsoptimering alltid legat varmt om hjärtat.

  [email protected]

 • Jens Svensson

  Head of Talent Acquisition Jens är utbildad Personalvetare med inriktning i sociologins tankesätt. Hans driv och engagemang ligger i att Attrahera, Behålla och Utveckla där Jens låter sitt arbete guidas av öppenhet och passion. Förbannad på dålig webb? Kontakta Jens!

  +46 73 641 65 28
  [email protected]

 • John Ekman

  Chief Conversionista John är galet passionerad av att förbättra Konvertering och Konverteringsgrad. Han har lång erfarenhet av att Optimera Affärsutfallet för online-företag och är grundare av Conversionista! – nr 1 på Online-konvertering i Sverige.

  +46 70 420 44 84
  [email protected]

 • Maria Granath

  Head of Education Maria har en bakgrund inom event och ledarskap. Med kundfokus, och organisationsförmåga utan dess like, är hon geniet som håller alla bollar i luften kring Conversionistas utbildningar och events (Oklart vad vi skulle göra utan henne faktiskt).

  [email protected]

 • Marie Horneman

  Project Manager Marie är civilekonom med bakgrund inom analys, marknadsföring och digital media. Hon har en bred erfarenhet av konsumentförståelse och kommunikation. Marie kommer från kundsidan och vet vad som är viktigt för ett lyckat samarbete.

  +46 76 767 00 29
  [email protected]

 • Martin Lundvall

  Conversion Specialist Martin har akademisk bakgrund inom Medieteknik där Människa-Datorinteraktion och Användbarhet var fokusområden. Efter några år med SEO, Marknadsföring och Konvertering tog han språngsteget till C! för fullt fokus på konvertering.

  +46 70 348 60 81
  [email protected]

 • Max Hammarberg

  Conversion Specialist Max är Conversionistas! representation i goa Göteborg! Han har en bakgrund inom bl.a. webbanalys och marknadsföring och är en riktig stjärna på analys och teknisk implementation.

  [email protected]

 • Mikael Nilsson

  Conversion Specialist Micke har tidigare jobbat med produktutveckling och customer experience på Betsson och Booking.com (och han har förmodligen A/B-testat mer än oss alla). Han har en passion för att jobba datadrivet – alltid med fokus på att förbättra kundupplevelsen.

  [email protected]

 • Niclas Lundberg

  Project Manager Niclas är civilekonom med inriktning marknadsföring och har sedan 2001 har han jobbat med digital kommunikation. Niclas blir frustrerad när fokus ligger på att optimera acquisition istället för att gräva där man står och maximera från befintlig trafik.

  +46 70 379 73 11
  [email protected]

 • Patrik Matell

  Conversion Specialist Patrik har akademisk grundplatta inom Datalogi och Människa-Datorinteraktion. Internet är hans lekplats sedan barnsben. Konvertering låg varmt om hjärtat från start, idag med en kryddning av Användartester i allmänhet och Eyetracking i synnerhet.

  +46 73 669 35 33
  [email protected]

 • Peter Jacobson

  Conversion Specialist Peter har en akademisk bakgrund inom ekonomi, musik och lingvistik och har de senaste åren jobbat med digital utveckling och analys inom bank- och försäkringsvärlden. Han tycker det är onödigt att krångla till det men också att fatta beslut på osäkra grunder – därför har han ofta Google Analytics nära till hands.

  +46 70 936 84 83
  [email protected]