Conversion Kickstart

Lär dig grunderna i konverterings­optimering | workshop 09.00-16.30

Anmäl dig här

Kickstart | 5 nov Göteborg

Conversionista är ett av de främsta företagen i världen på utbildning inom konverteringsoptimering. Vi har utbildat hundratals personer och fått dem att ta sina första steg mot en karriär som optimerare.

En utbildning med Conversionista är både teoretiskt kunskapsspäckad och hands on. Du får med andra ord användning av det du lärt dig på en gång.

 

Omfattning:9.00-16.30
När:5 nov 2019
Var:Kyrkogatan 24, Göteborg
Pris:5 990 SEK

Kursen passar dig som jobbar med webb, growth, företagsutveckling, e-handel eller med andra digitala kanaler.

Anmäl mig

Program

Att arbeta datadrivet 📊

Konverteringsoptimering är stekhett, men få gör det rätt tyvärr. Utbildningen har sin bas i Conversionistas projektmetodik som använts för att skapa fantastiska resultat i över 600+ optimeringsprojekt.

Vi visar inspirerande exempel på hur andra gjort och hur ni kan anpassa och använda deras exempel och resultat i egna projekt.

Webbpsykologi 🧠

Denna del syftar till att ge inspiration och förståelse för digitala användares irrationella, spontana och målinriktade beteende. Om vi kan förstå våra användare bättre kan vi också konstruera bättre digitala upplevelser.

Conversion UX 🖌️

Alla har en uppfattning om design och UX. Vad som är snyggt, vad som känns nytt eller vad som känns trött och gammalt. Men vilka designprinciper leder våra besökare varsamt men bestämt i mål?

A/B-testning 🆎

Vem som helst kan skapa ett framgångsrikt A/B test, men hur kan ni hitta en metod som gör att ni kan upprepa era framgångar gång efter gång?

Det svåra med A/B-testning är att bestämma vad man ska testa och varför. Vi lägger tyngdpunkten på själva testprocessen, hur ni ställer hypoteser, hur ni validerar era tester och går igenom vanliga misstag.

Summering 👥

Vid det här laget har deltagarna fått en mängd nya intryck. Vi lyfter exempel på framgångsrika och mindre framgångsrika kampanjer och landningssidor. Tillsammans diskuterar vi gruppens olika utmaningar framåt.

Conversion Kickstart Göteborg

Till anmälan

Sugen på en karriär som optimerare? Titta närmare på utbildningen Conversion Manager (alltid fullbokad), aktuell igen under hösten 2019 i Stockholm.

    
”Intressant, roligt, inspirerande och lärorikt. Ni har en ny trogen följare.”

Alex Blext, Deloitte AB

    
”Kärnfullt, jag fick mycket nyttigt med mig”

Rebecca Hedberg, Nyheter24-Gruppen

Smarta företag som utbildats innan dig:

Frågor?

Frågor om dagen eller någon annan av våra utbildningar?
Kontakta Maria.