Lyssna alltid på dina användare. Först.

John Ekman

Sausalito bay

Avslutade San Francisco-resan med ett par dagar hos Annika o Tobias i Sausalito.

Boy – det är ett najs ställe på den här planeten. Mountainbiking i China Camp och uppe i Marin Headlands.

Hade lite dåligt samvete för att jag inte hade med mig nån present när jag kom dit. Men jag har lite svårt att handla för handlandets skull. Så när jag varit och köpt handdukar till mig själv sa Annika – ”Oj, såna där skulle vi behöva”. Perfect. Jag köpte fyra stycken i olika färger, eftersom hon sa att det var just färgen som var problemet – alla deras handdukar var likadana så man kunde inte veta vilken som var ren eller smutsig.

Alltså – när en användare kommer till din sajt, innan du slänger erbjudandet rakt i ansiktet på dem, försök ta reda på lite mer vad de behöver så kommer din gåva att får så mycket större effekt.

Det får avsluta den här USA-resan. See you back in Sweden.

Läs även

Conversionista is open for business in The Netherlands.
Conversionista is open for business in The Netherlands. Read more.