Conversionista – nu i familj om fem bolag 🙌

Malin Holmberg

Vi pÄ Conversionista har spÀnnande nyheter att dela med oss av!

VĂ„rt systerbolag Curamando, tillsammans med Altor, skapar nu ett “house of brands” i vilket Curamando, Conversionista, Kurppa Hosk, Animal samt Keybroker ingĂ„r.

Vi kommer alla att fortsÀtta som separata dotterbolag under egna varumÀrken. Med andra ord kommer alla bolag i gruppen att fortsÀtta med det som var och en av oss gör allra bÀst. För Conversionistas del Àr det förstÄs att förbÀttra vÄra kunders konvertering!

SĂ„hĂ€r sĂ€ger Özgur Sel, Conversionistas Managing Director:
– Fantastiskt roligt att vi utökar vĂ„r grupp och skapar en ny spelare med vĂ€rldsledande kompetens inom digital transformation. Jag Ă€r övertygad om att vi tillsammans kommer att kunna hjĂ€lpa företag att hantera de utmaningar och möjligheter som uppstĂ„r tack vare digitaliseringen i Ă€nnu större grad nu.

Mattias, VD pÄ Curamando sÀger sÄhÀr:

– Vi Ă€r oerhört glada över fĂ„ in en dynamisk trio av företag till vĂ„r familj. Nu kan vi erbjuda alla de tjĂ€nster som vĂ„ra kunder har bett om för att Ă€nnu bĂ€ttre kunna stötta deras digitala tillvĂ€xt.

Hos Kurppa Hosk fÄr vi in vÀrldsledande kompetens inom varumÀrkesutveckling och strategisk design. Med Animal fÄr vi en spjutspets i kreativ och sÀrskiljande kommunikation och med Keybroker kommer vi att kunna integrera kompetenser för att skapa nya vÀrdeerbjudanden som kommer att utmana mediabyrÄbranschen och stötta den lÄngsiktiga trenden mot inhousing.

Vi hoppas sÄklart att vi inom kort fÄr chansen att visa upp vad vÄra nya kollegor kan göra!

Özgur Sel – Conversionista, Mattias Olofsson – Curamando, Fredrik HolmĂ©n – Keybroker, Stefan Linder – Altor, Henrik Palm Johansson – Animal, Ida HĂ€llkvist, Keybroker, Mattias holmström – Altor, MĂ„ns Hosk-Kurrpa Hosk.
Foto: Fredrik Wannerstedt.

Presskontakt Björn Alberts, +46 70 988 89 00, [email protected]

LÀs Àven