Conversionista ett av fyra toppnamn på Conversion Summit 2010

John Ekman

thumbs up for Conversionista!Har just fått veta att jag (John Ekman – Chief Conversionista), kommer  att bli en av fyra internationella dragplåster på European Conversion Summit i Tyskland nästa höst.  Det är Europas ledande konferens om Konvertering.

Så här skriver man på sin blogg Konversionskraft.de:

Vielleicht hat der eine oder andere noch seinen sensationellen Auftritt auf dem ConversionCamp 2010 in Erinnerung”.

Min tyska är inte sensationell men de skriver väl ungefär: ”Kanske en och annan minns hans sensationella uppträdande på Conversion Camp 2010?”

Hoppsan!

Ska bli kul att gå upp på scen i sällskap med Bryan Eisenberg – kanske den mest välbetalde och välkände av alla optimeringsexperter.

Om Conversion Summit

Jag var talare på Conversion Camp i Frankfurt i september 2010. Det var den första konferensen om Konvertering i Europa och gensvaret var inget annat än sensationellt.

Nu har man utökat programmet till två dagar . Den första dagen har mer internationellt fokus och kallas ”Conversion Summit”. De första 100 biljetterna är redan släppta. Och slutsålda! Ska blir kul att se var det här slutar. Man har målet att behålla positionen som Europas konverteringskonferens nr 1, och det kommer man nog att lyckas med.

See you in Frankfurt september 2011!

Key speakers ConversionSummit-2011

Läs även

Conversionista is open for business in The Netherlands.
Conversionista is open for business in The Netherlands. Read more.